Llibre d'estil PIRATA.CAT

El logotip del partit és el que s'adjunta en aquest document, en les seves diferents versions. S'ha d'utilitzar seguint el Manual d'Identitat Corporativa, també adjunt.

De cara a l'administració (per exemple en les butlletes electorals), s'utilitza el logo inclòs als estatuts (el pots trobar a la llista d'arxius). Per a usos publicitaris i corporatius tenim la versió del Manual d'Identitat Corporativa.

El nom del partit i les sigles, s'escriuen en Ubuntu Font: http://font.ubuntu.com/ .

Les sigles sempre en majúscules (són sigles): PIRATA.CAT

El nom amb les inicials en majúscules i la resta en minúscules: Pirates de Catalunya.

La resta de textos s'escriuen amb la família Liberation (excepte Liberation Sans, especialment quan aquesta s'apliqui al costat del logotip, ja que en tractarse d'una font de pal sec no contrastaria prou amb la tipo del logo, i quedaria estrany ja que són totes dues de pal sec): https://fedorahosted.org/liberation-fonts/

Per a cartes i altres documents oficials del partit, s'utilitzarà una plantilla. La trobareu com a document adjunt.

Els colors corporatius són el negre i el blanc però es poden utilizar tots, ja que representen la diversitat dins del partit.

Aquestes normes defineixen la comunicació oficial del partit. Això no vol dir que qualsevol afiliat o simpatitzant no pugui fer campanya de guerrilla amb el seu estil propi.

Puja
actives