Voleu ajudar? Llegiu això abans

Arxivat: 
No

Acabeu d'entrar al Commons, i veieu moltes coses que us sonen a arameu. No teniu clar per on atacar-lo i, a més, i sembla que encara no hi ha gaire contingut. Per què passa això?

Doncs perque inicialment només teniu accés al grup "Informació General", i no teniu accés al contingut de cap altre grup de treball :)

 

Per on podeu començar? Què heu de fer abans de res si voleu ajudar? Doncs decidir en què voleu ajudar :)

 

Si aneu a la pàgina de resum de grups, podreu veure els que hi ha, quin status tenen (oberts, per invitació,etc) i podreu decidir a quin, o quins, voleu ajudar.

Tot i que els noms són prou autodescriptius, seguidament us en fem una breu explicació. Si necessiteu més informació, o voleu participar-hi, no dubteu en posar-vos en contacte amb els gestors dels grups: 

Nom Descripció Gestor Status
L'Hospitalet

Grup de Treball dels Pirates de L'Hospitalet.

Serveix de punt de treball comú per sumar esforços a nivell local.

Víctor Rubio Obert
Grumets Pirates

Grup dels pirates menors de 30 anys (la majoria).

Aquí s'intenta dinamitzar el grup. Pots fer des d'activisme de carrer, fins a participar a la junta i ajudar en la seva organització.

Sergio Arcos Moderat
Terrassa

Grup dels Pirates terrassencs. 

Serveix de punt de treball comú per sumar esforços a nivell local.

Santi Casas Moderat
Informació general

Grup general d'informació. Punt d'entrada inicial al Commons, i grup de difusió en general. En entrar al Commons hi sou assignats de manera automàtica.

- -Obert
Campanya

Grup de treball de campanyes electorals, específic per a tasques d'organització durant les campanyes electorals, sigui en tasques administratives, d'activisme, d'estratègia,etc.

Xavier Vila Moderat
Grup-Creatius

Grup de treball de creatius. Són els que s'encarreguen de la imatge del partit, sigui gràfica, audiovisual o de la forma que sigui.

Juan Irache Moderat
Grup-Comunicació

Grup de treball de comunicació. S'encarrega de la difusió de continguts escrits. Tant de la seva redacció, correcció, traducció, etc.

David Arcos Moderat
TIC Grup de treball de Tecnologies de la Informació. S'encarreguen de les infraestructures tècniques. Pels temes que toquen, i les dades que remenen, és dels grups més restringits. Dario Castañé Tancat

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Un cop vist això, poseu-vos en contacte amb el gestor del grup que us fagi més el pes i expliqueu-li quina experiència o formació teniu que penseu que pugui ajudar al grup en concret!

 

També tenim el projecte Pirates A Bord! (PAB!) , que pretén ser un lloc on tots plegats poguem identificar les tasques pendents de que algú se n'encarregui. Passeu-hi sovint per veure què cal fer.

Us esperem per tirar això endavant!