IdeaTorrent

Sala de espera Sala de espera
Ideas populares Ideas populares
En desarrollo En desarrollo
Llevadas a cabo Llevadas a cabo
Idea #362: Determinar les Municipals del 2019 a l'Hospitalet

bug This idea was marked as implemented the 31 December 18.
Escrito por pautax en 8 Dec 18 a las 00:45. Category: Pirates de Catalunya. Related project: Nothing/Others. Status: Implemented
Rationale
Fins ara els Pirates de l'Hospitalet hem anat a "escoltar propostes" dels altres, fins i tot en la mateixa confluència de la qual som actors legítims. Mentrestant partits i moviments polítics pròxims com: Catalunya en Comú, CUP L'H, CUP-PA o Primàries republicanes L'H endeguen els seus processos d'assemblees obertes i altres. Podeu seguir-ne el detall a:
https://pad.pirata.cat/[L'H]_Votaci%C3%B3_Pre_Municipals2019

La situació de Pirates a L'Hospitalet ha estat fins ara reactiva i supeditada a tercers. Ara ha arribat el moment de prendre la iniciativa i fer un posicionament propi que derivi d'una estratègia clara per les eleccions municipals de 2019.

S’estableix votació, segons brinden els Estatuts, amb un període determinat indispensable per votar pel sistema de votacions adient i un cop decidit el resultat, la territorial de Pirates de l’Hospitalet donarà avis del mateix a totes les forces polítiques amb les que ha tractat.

"Mecànica de votació"
Es tracta de propostes que s'exclouen.
- Si més d’una proposta supera els 2/3 tira endavant la que tingui més vots positius. A partir d'aquí es treballarà el detall del programa, organització i marca electoral.
- En cas que cap proposta assoleixi els 2/3 de vots es considerarà que no hi ha un posicionament propi per les eleccions municipals 2019. Es donarà llibertat d'acció a tots els afiliats sempre d'acord a l'ideari pirata. Pirates seguirà com a moviment polític al marge dels partits amb representació.

(Aquesta votació romandrà oberta des de les 18.00 del dijous 20 de desembre del 2018, fins a les 23:59 del diumenge 30 de desembre del 2018.)

##AQUESTA VOTACIO ESTÀ OBERTA A TOTA LA MILITÀNCIA DEL PARTIT PER DECISIÓ DE LA COORDINADORA ADMINISTRATIVA.##
Etiquetas: Hospitalet municipals

3
votes
implemented
Selected solution (#1): Co-liderar un espai municipalista amb Catalunya en Comú i altres
Escrito por pautax en 8 Dec 18 a las 00:45.
- Fer-ho en igualtat des de L'Hospitalet amb tots els actors com a evolució natural de l'actual confluència de CANVIEM L'H.
- Garantir la continuïtat de la inclusió de l'ideari pirata i mantenir un grau d'organització mínim com a Pirates, al marge de la marca final i els actors que es puguin sumar al projecte, com persones independents i Podem L'H.
-11
votes
implemented
Selected solution (#2): Afegir-nos a una plataforma d'esquerres liderada per CUP L'H
Escrito por pautax en 8 Dec 18 a las 00:48.
- Fer-ho des de L'Hospitalet amb tots els actors a través dels processos participatius oberts.
- Garantir la inclusió de l'ideari pirata i mantenir un grau d'organització mínim com a Pirates, al marge de la marca final.
-5
votes
implemented
Selected solution (#3): Afegir-nos a una plataforma municipalista creada per Poble Actiu
Escrito por pautax en 8 Dec 18 a las 00:50.
- Fer-ho en igualtat des de L'Hospitalet amb tots els actors a través dels processos participatius oberts..
- Garantir la inclusió de l'ideari pirata i mantenir un grau d'organització mínim com a Pirates, al marge de la marca final.
1
votes
implemented
Selected solution (#4): Renunciar al model de partit polític i potenciar-nos com moviment polític
Escrito por pautax en 8 Dec 18 a las 00:52.
- Negociar prèviament per entrar com independents en el major nombre de candidatures afins com ambaixadors de l'ideari pirata i poder influir de forma transversal des dels moviments polítics.
- Demanar el vot per totes les candidatures en tant que compleixin compromisos amb l'ideari pirata (i no el contradiuen).


Duplicadas


Comentarios
No comments.

Post your comment
Distribuir contenido