IdeaTorrent

Sala d'espera Sala d'espera
Votacions Votacions
En desenvolupament En desenvolupament
Finalitzades Finalitzades
Idea #125: Cap de llista per Girona. Eleccions Generals 2011

bug La votació d'aquesta proposta ha finalitzat el 9 October 11.
Escrit per capita el 25 Sep 11 a les 18:31. Categoria: Pirates de Catalunya. Projecte vinculat: PIRATA.CAT. Estat: Finalitzada
Raonament
Votació per triar el cap de llista de les paperetes per Girona per les eleccions generals del 20 de novembre de 2011
################################################################
######## Si us plau, voteu només a la província on esteu censats ########
####La votació es tancarà el diumenge 9 d'octubre de 2011 a les 17h ######
################################################################
Etiquetes: en podeu posar diverses separant-les amb comes: (cap)

14
vots
implemented
Proposta (#1): Bel Bosck
Escrit per capita el 25 Sep 11 a les 18:31.
Bel BosCk i Bagué és dissenyadora gràfica i escriptora, amb dos llibres publicats. Ha exercit com a periodista a Ràdio Salt, Radiocadena Española, diaris El Punt i l'Avui. Ha estat correctora d'estil al Diari de Girona i impartit classes de Tècniques de Redacció al Col·legi de Lletres de Girona i d'expressió oral a l'escola de Teatre El Galliner.
També ha estat columnista d'opinió de La Vanguardia en la seva edició gironina, on va començar a exercir als 27 anys i en solitari el seu activisme polític mitjançant columnes incendiàries, que podeu llegir aquí si teniu interès a conèixer el seu pensament amb més detall.
De la mateixa manera, podeu seguir les seves opinions actuals per mitjà del compte de Twitter http://twitter.com/belbosCk
Està afiliada a Pirata.Cat des d'octubre de 2010.
L'honestedat és per damunt de tot la seva moneda de canvi, de manera que al llarg de la seva vida ha sofert algunes vegades les conseqüències negatives de defensar allò en què creu.
Actualment es troba en situació d'atur laboral, la qual cosa li permet tenir temps lliure per dedicar-se a col·laborar en la lluita de Pirata.Cat, partit per al qual ha redissenyat i fixat el logo oficial i està en procés de redacció i elaboració del manual d'identitat corporativa entre d'altres col·laboracions en curs.
12
vots
implemented
Proposta (#2): Lloll Moncusí Rodríguez
Escrit per capita el 25 Sep 11 a les 18:34.
Perfil
Edat: 33 anys
Lloc de naixement i residència: Tossa de Mar
Estat civil: soltera
Llengües: català, espanyol, anglès, francès
Interessos
M’agrada la natura, gaudir-la i cuidar-la, és per això que formo part de l’Associació Ecologista Amics de Tossa i Unesco, així com del Centre Excursionista de Tossa.
Col.laboro amb diferents associacions locals: Associació dels Amics de la Marató, Associació del Pessebre Vivent, Radio i Televisió de Tossa... Amb aquestes he realitzat i portat a terme diverses activitats de lleure i culturals.
L’art i el disseny han marcat la meva vida, i he realitzat diverses activitats dirigides en aquests àmbits (cursets, exposicions, concursos, etc).
També sóc l’artífex i organitzadora de la 1o Fira d’Art Jove de Tossa, i vaig portar a terme la direcció de la 2o i 5o edició.
Aptituds
Em caracteritzo com una persona creativa, extravertida i perfeccionista. M’agraden els projectes que es presenten com un repte i en els que puc utilitzar els meus coneixements per solucionar els problemes que van sorgint.
Sóc pacient, perseverant i posseeixo grans aptituds pel treball en equip, així com una gran ambició per superar-me i ampliar els meus coneixements.
Tinc gran facilitat en l’aprenentatge, utilització, i manteniment de programes informàtics i de sistemes de treball.
Formació
Diploma de EGB
1983 - 1991 Escola Ignasi Melé i Ferrer . Tossa de Mar
Diploma de Batxillerat i COU
1991 - 1995 Institut de Batxillerat de Lloret de Mar
BTEC in Art and Design
1997 - 1999 Brighton College, Brighton
Graduat Superior en Disseny Interior
2002 - 2006 Escola Superior de Disseny BAU, (Universitat de Vic) Barcelona
2
vots
implemented
Proposta (#4): Jordi Pursals (Independent)
Escrit per capita el 25 Sep 11 a les 18:47.
Home de muntanya és nascut i viu a Sant Celoni. té 54 anys, casat amb un fill
Va ser durant 12 anys cap de policia de Lloret de Mar després de passar per Sant Celoni, i altres poblacions gironines com Palamós.
Va rebre la medalla al merit policial de Catalunya sent el primer "no mosso" en rebre-la.
Durant 10 anys va ser professor de deontologia i drets humans a l'Institut de Seguretat Pública de Mollet.
Té diversos articles escrits sobre Drets Humans i Deontologia que s'han publicat en forma de llibre per la Diputació de Barcelona (Drets Humans i deontologia policial)
És membre de la Comissió Jurídica del 15m
8
vots
implemented
Proposta (#5): Carlos Salgado
Escrit per capita el 25 Sep 11 a les 18:52.
Sóc argentí de naixement i català per adopció. Tinc 43 anys i visc a Catalunya des del 1991, quan vaig arribar a La Pineda de Salou. Desprès vaig viure a Tortosa, Barcelona (11 anys), Girona i actualment a Platja d'Aro. Sóc el pare d'una nena petita de 3 anys.
Sóc Mestre de la FIDE (Federació Internacional d'Escacs) i també Àrbitre Internacional. Els escacs són la meva passió i dono classes a Blanes, Tossa de Mar, Sant Feliu de Guíxols, Platja d'Aro i Girona. Els escacs van ser la raó per la qual vaig vindre a Europa, ja que a l'Argentina pràcticament no existeix el professionalisme.
El meu pare i tota la família paterna són espanyols (d'Extremadura) i van emigrar a l'Argentina al 1939 per la derrota dels republicans. El meu avi, Antonio Salgado i Salgado, va ser Delegat d'Hisenda durant la II República i va continuar lluitant des de l'exili contra la dictadura franquista. Jo vull ara prendre el seu relleu per lluitar contra la dictadura de la partitocràcia i els mercats.
Vaig ser votant del PSOE i d'IU/IC estic molt decebut ja que tots dos partits estan completament allunyats del poble i de la democràcia asamblearia. Crec que PIRATA.CAT representa molt bé les meves idees i penso que hem de lluitar pel nostre futur i el dels nostres fills.
Endavant Pirates!! Arrrr!!
10
vots
implemented
Proposta (#6): Àlex Bueno
Escrit per capita el 25 Sep 11 a les 20:41.
Originari de Figueres, Alt Empordà, tot i que actualment visc a Girona. Tinc 32 anys i vaig estudiar un grau superior en Sistemes de Telecomunicacions i Informàtics a Barcelona, desde llavors he estat en una o altre empresa relacionada amb el sector.
Actualment tinc una petita empresa de telecomunicacions, telefonia, xarxes, wifis, seguretat... Anem lluitant com tothom per tirar endavant, encara que cada dia és més difícil.
Sóc afiliat a Pirates de Catalunya desde els seus inicis i al Partido Pirata Español desde 2009. Vaig estar a les llistes de Girona per les autonòmiques i a les de Mataró per les locals.
4
vots
implemented
Proposta (#7): Alejandro Jiménez Rico
Escrit per capita el 27 Sep 11 a les 22:49.
Resident a Tossa de Mar. Estudiant d'Enginyeria en Sistemes de Telecomunicació a la UAB.
18 anys.
He participat a totes les manifestacions amb els indignats a partir del 15-M. Fort precursor d'organitzar manifestacions i actes en favor de la ciutadania.
Amb les idees molt clares i amb la intenció de millorar i fer créixer el nostre país.
Honestedat davant de tot. La major motivació és sortir del pou on el bipartidisme i la falta de democràcia han sigut un llast que ens enfonsava fins patir l'agonia on ara estem submergits.
Soc un idealista, crec en la capacitat de les persones per aconseguir tot el que es proposin; i sobre tot crec en la voluntat del poble, crec en la democràcia real i absoluta.


Duplicades


Comentaris
capita (Administrator) wrote on the 25 Sep 11 at 18:53
El nº3 de la votació ha estat un error i com ja estava la resta posada... es queda en blanc. Només és això.

belbosCk wrote on the 28 Sep 11 at 16:37
Hola amics! Estaria bé que tots els candidats participéssiu en la llista de Correu de Girona i assistíssiu a les reunions (en la mesura del possible). Ser cap de llista no és només posar el nom i cognoms en una papereta, s'haurà de fer una feina considerable i per altra banda és molt interessant predicar amb l'exemple!

Salut!!

llollmoncusi wrote on the 29 Sep 11 at 22:50
Bones! A mi m'encantaria, però precisament per qüestions personals, laborals i familiars, ara estic passant un dels pitjors moments en quan a "temps" lliure.Intento col.laborar en tot el que puc des de casa, pero fins al 20 d'octubre aproximadament, no podré asistir a cap reunió.

Això si, intentaré ser-hi via Mumble!

Fins aviat!

belbosCk wrote on the 30 Sep 11 at 15:24
@Lloll, el comentari no anava per tu ni de bon tros. Estàs col·laborant a moltes llistes de correu, fas molta feina també des de casa (la idea del cartell de la qual se n'acabaran fent samarretes, per exemple, la trobo genial). De vegades no cal sortir al carrer per fer una bona feina.

Penso que és molt important que totes les persones que ens postulem com a candidats justifiquem que ens mereixem la confiança, que estem implicats i implicades en la lluita pirata, que és una lluita que ens afecta i que no esperarem que d'altres facin la feina per nosaltres.

Ser cap de llista no és "moco de pavo", caldrà que qui surti hi dediqui temps i esforços perquè tindrà molta feina a fer.

Una manera d'implicar-se és col·laborant en alguna de les mil coses que hi ha per fer: llistes de correu de Campanya, recollir avals... per exemple. De vegades, només aportar idees i comentaris ja és un gran què.

Utilitzar el Mumble per assistir a les reunions o deixar els vostres comentaris a la llista de correu de Girona són altres camins i us convido a tots i a totes a utilitzar-los. El grup de Girona s'està despertant i s'ha de despertar encara amb més força. Hem d'aconseguir els avals que ens pertoquen i un cop fet això, aconseguir donar a conèixer el partit a l'opinió pública gironina. No serà fàcil però ho aconseguirem.

I com sempre, quants més siguem més riurem.

Salut!!

llollmoncusi wrote on the 30 Sep 11 at 20:44
@Bel +1!


Post your comment
Contingut sindicat