IdeaTorrent

Sala d'espera Sala d'espera
Votacions Votacions
En desenvolupament En desenvolupament
Finalitzades Finalitzades
Idea #361: Canvi de seu de Pirates de Catalunya

bug La votació d'aquesta proposta ha finalitzat el 13 March 19.
Escrit per asunyer el 26 Nov 18 a les 17:48. Categoria: Pirates de Catalunya. Projecte vinculat: PIRATA.CAT. Estat: Finalitzada
Raonament
Donat l’actual ús que el Partit està fent de la seva seu (Inceptum) i l’elevat cost que això suposa tenint en compte que els ingressos dels qual disposa només són a través del sistema de donacions actual del partit, és a dir, voluntàries i sense quota mínima per part dels seus militants, hem considerat que era un bon moment per plantejar un canvi de seu. Per aquest motiu, obrim aquesta votació per preguntar a la militància del partit si creuen que hem de seguir pagant per un espai el qual no utilitzem (a excepció de la Territorial de Barcelona i alguna RAG).

D’aquesta manera, proposem 3 opcions.

Aquesta votació finalitzarà el proper dia 10 de desembre les 22:00h, per tal de poder notificar a totes les parts amb el màxim d'antelació possible sobre l'acord arribat per l'Assamblea General del Partit.
Etiquetes: en podeu posar diverses separant-les amb comes: (cap)

-2
vots
implemented
Proposta (#1): Inceptum
Escrit per asunyer el 26 Nov 18 a les 17:48.
Actual seu del partit. Tenim ús de bústia, petit espai per guardar coses, aula per fer reunions de poca gent. Ús de sales de reunions 60€/mensuals més quota de membre per a disposar de la sala petita 4h/mes. La resta es cobra a part. L’ús de la sala de reunions grans (10/15 persones) també es cobra a part.
19
vots
implemented
Proposta (#2): Casal Popular 3 Voltes Rebel
Escrit per asunyer el 26 Nov 18 a les 17:49.
Espai de la CUP Capgirem Nou Barris, Arran i altres partits i organitzacions de l'esquerra com Nou Barris LGBTI, el CDR, Co.Bas o Corrent Roig. Espai per fer reunions sense cost, clau per obrir i tancar el lloc. Servei de bar. Cost de 20€/mes per a ser membres del casal.
Va ser el lloc on es va realitzar la darrera RAG i els assistents van quedar satisfets i amb molt bones impressions.
17
vots
implemented
Proposta (#3): Infoespai
Escrit per asunyer el 26 Nov 18 a les 17:49.
Seu actual d'Aspertic i d'altres associacions. Situat al barri de Gràcia, a la Plaça del Sol, amb bona combinació L3 i L5 del metro. Disposen de dues sales, una petita per 6-8 persones, i una més gran amb capacitat de fins a 20 persones. Accés a zones comunes, telèfon, i internet. Possibilitat de reservar espais per a reunions. Cost de 50€/mes per formar part de la cooperativa i tenir prioritats en la reserva d’espais i dels serveis.


Duplicades


Comentaris
No hi ha comentaris

Post your comment
Contingut sindicat