IdeaTorrent

Sala d'espera Sala d'espera
Votacions Votacions
En desenvolupament En desenvolupament
Finalitzades Finalitzades
Idea #362: Determinar les Municipals del 2019 a l'Hospitalet

bug La votació d'aquesta proposta ha finalitzat el 31 December 18.
Escrit per pautax el 8 Dec 18 a les 00:45. Categoria: Pirates de Catalunya. Projecte vinculat: PIRATA.CAT. Estat: Finalitzada
Raonament
Fins ara els Pirates de l'Hospitalet hem anat a "escoltar propostes" dels altres, fins i tot en la mateixa confluència de la qual som actors legítims. Mentrestant partits i moviments polítics pròxims com: Catalunya en Comú, CUP L'H, CUP-PA o Primàries republicanes L'H endeguen els seus processos d'assemblees obertes i altres. Podeu seguir-ne el detall a:
https://pad.pirata.cat/[L'H]_Votaci%C3%B3_Pre_Municipals2019

La situació de Pirates a L'Hospitalet ha estat fins ara reactiva i supeditada a tercers. Ara ha arribat el moment de prendre la iniciativa i fer un posicionament propi que derivi d'una estratègia clara per les eleccions municipals de 2019.

S’estableix votació, segons brinden els Estatuts, amb un període determinat indispensable per votar pel sistema de votacions adient i un cop decidit el resultat, la territorial de Pirates de l’Hospitalet donarà avis del mateix a totes les forces polítiques amb les que ha tractat.

"Mecànica de votació"
Es tracta de propostes que s'exclouen.
- Si més d’una proposta supera els 2/3 tira endavant la que tingui més vots positius. A partir d'aquí es treballarà el detall del programa, organització i marca electoral.
- En cas que cap proposta assoleixi els 2/3 de vots es considerarà que no hi ha un posicionament propi per les eleccions municipals 2019. Es donarà llibertat d'acció a tots els afiliats sempre d'acord a l'ideari pirata. Pirates seguirà com a moviment polític al marge dels partits amb representació.

(Aquesta votació romandrà oberta des de les 18.00 del dijous 20 de desembre del 2018, fins a les 23:59 del diumenge 30 de desembre del 2018.)

##AQUESTA VOTACIO ESTÀ OBERTA A TOTA LA MILITÀNCIA DEL PARTIT PER DECISIÓ DE LA COORDINADORA ADMINISTRATIVA.##
Etiquetes: en podeu posar diverses separant-les amb comes: Hospitalet municipals

3
vots
implemented
Proposta (#1): Co-liderar un espai municipalista amb Catalunya en Comú i altres
Escrit per pautax el 8 Dec 18 a les 00:45.
- Fer-ho en igualtat des de L'Hospitalet amb tots els actors com a evolució natural de l'actual confluència de CANVIEM L'H.
- Garantir la continuïtat de la inclusió de l'ideari pirata i mantenir un grau d'organització mínim com a Pirates, al marge de la marca final i els actors que es puguin sumar al projecte, com persones independents i Podem L'H.
-11
vots
implemented
Proposta (#2): Afegir-nos a una plataforma d'esquerres liderada per CUP L'H
Escrit per pautax el 8 Dec 18 a les 00:48.
- Fer-ho des de L'Hospitalet amb tots els actors a través dels processos participatius oberts.
- Garantir la inclusió de l'ideari pirata i mantenir un grau d'organització mínim com a Pirates, al marge de la marca final.
-5
vots
implemented
Proposta (#3): Afegir-nos a una plataforma municipalista creada per Poble Actiu
Escrit per pautax el 8 Dec 18 a les 00:50.
- Fer-ho en igualtat des de L'Hospitalet amb tots els actors a través dels processos participatius oberts..
- Garantir la inclusió de l'ideari pirata i mantenir un grau d'organització mínim com a Pirates, al marge de la marca final.
1
vots
implemented
Proposta (#4): Renunciar al model de partit polític i potenciar-nos com moviment polític
Escrit per pautax el 8 Dec 18 a les 00:52.
- Negociar prèviament per entrar com independents en el major nombre de candidatures afins com ambaixadors de l'ideari pirata i poder influir de forma transversal des dels moviments polítics.
- Demanar el vot per totes les candidatures en tant que compleixin compromisos amb l'ideari pirata (i no el contradiuen).


Duplicades


Comentaris
No hi ha comentaris

Post your comment
Contingut sindicat