IdeaTorrent

Sala d'espera Sala d'espera
Votacions Votacions
En desenvolupament En desenvolupament
Finalitzades Finalitzades
Idea #64: Votació càrrecs Junta de Pirates de Catalunya 2010

bug La votació d'aquesta proposta ha finalitzat el 3 April 11.
Escrit per capita el 19 Dec 10 a les 17:13. Categoria: Pirates de Catalunya. Projecte vinculat: PIRATA.CAT. Estat: Finalitzada
Raonament
ATENCIÓ, VOTACIÓ FINALITZADA!

Aquí teniu les diferents candidatures presentades a les eleccions a la junta dels Pirates de Catalunya.

Si us plau, voteu totes les candidatures.

La junta es composa de:

- Secretari General
- Secretari
- Tresorer
- Portaveu
- Coordinador RRPP
- Coordinador Creatius
- Coordinador TIC
- Coordinador Territorial
- Enllaç Grumets (triat directament de les joventuts)
Etiquetes: en podeu posar diverses separant-les amb comes: catalunya de eleccions junta piratacat pirates

43
vots
implemented
Proposta (#2): Secretari General - Xavier Vila
Escrit per capita el 19 Dec 10 a les 17:14.
Secretari General - Xavier Vila

Cap de llista per les eleccions autonòmiques de Barcelona. Membre del Core Team de Pirate Parties International fins a la seva fundació. Capacitat de xerrar en públic. Relacionat amb el moviment Pirata des de 2008. Afiliat del Partido Pirata Español des de el 2009. Afiliat amb Pirates de Catalunya des de els seus inicis.
63
vots
implemented
Proposta (#3): Secretària - Gemma Pomé
Escrit per jordixou el 19 Dec 10 a les 17:24.
Secretària - Gemma Pomé

Sóc mestre d'Educació Especial, tècnica en educació emocional i en mediació escolar i estic estudiant psicologia.
Actualment treballo en una escola especial per a nens amb deficiència mental lleu.
Per Pirates de Catalunya he participat directament en l’apartat educatiu del programa electoral pels anteriors comicis i he estat la Representant Provincial per Barcelona davant de la Junta Electoral.
La feina de secretària és important per a l’existència del partit, inclou molta burocràcia i no hi ha gaires persones que desitgin fer-la. Crec que jo la puc dur a terme força bé, ja que sóc força organitzada i no se’m donen malament les relacions amb els estaments burocràtics.
49
vots
implemented
Proposta (#6): Tresorer - Josep Sànchez
Escrit per jordixou el 19 Dec 10 a les 17:29.
Candidat per Barcelona a les passades eleccions autonòmiques. He efectuat diverses tasques de difusió durant aquestes campanya, tant a la creació i correcció de textos, com a les xerrades presencials a diverses poblacions. També he col·laborat en l'+ambit de l'equip de Tecnologies de la Informació (TIC), ajudant a administrar l'eina que esteu emprant en aquest moment o creant el formulari d'afiliació.
Amb experiència en treball en equip de manera remota, i presencial, i provinent del món de les comunitats del programari lliure on brego fa anys, penso que el meu concepte de treball col·laboratiu pot ajudar a tirar aquest projecte endavant.
Laboralment sóc del sector tecnològic, però també tinc experiència en temes legals, comptables i de gestió pura.
69
vots
implemented
Proposta (#7): Portaveu - Nom retirat a petició de la persona interessada
Escrit per capita el 19 Dec 10 a les 17:30.
He estat el Portaveu durant la campanya electoral i segon per la candidatura de Barcelona a les eleccions del 2010.

Tinc experiència parlant en públic, com a mestre i com a freelance, així com alguns coneguts periodistes. Disposo de flexibilitat horària, que generalment em permet compaginar la feina amb el càrrec.

Estic vinculat al programari lliure des del 1996 i dono suport actiu a grups d'informació lliure des del 2002. He estat involucrat amb el moviment pirata des del novembre del 2009 i formo part dels impulsors de Pirates de Catalunya.

M'implico amb Pirates de Catalunya perquè crec en una societat més democràtica, a on tothom pugui decidir lliurement, i a on els interessos dels lobbys no trepitgin els drets de les persones.
70
vots
implemented
Proposta (#9): Coordinador RRPP - David Arcos
Escrit per ningu el 19 Dec 10 a les 17:33.
Coordinador RRPP - David Arcos

He fet varies tasques de RRPP durant la campanya al Parlament 2010: número 6 per Barcelona, xerrades al públic, entrevistes amb col·lectius externs, relacions internacionals, responsable dels continguts al bloc i a les xarxes socials, moderador a reunions internes, manteniment del calendari, etc.

He fet altres tasques a TIC: implementació de la primera versió de la web pirata.cat, configuració i manteniment del bloc, integració automàtica de diferents xarxes socials, seguiment de la presència a internet.

51
vots
implemented
Proposta (#10): Coordinador Creatius - Juan Irache
Escrit per Kajuna el 19 Dec 10 a les 17:34.
Coordinador Creatius - Juan Irache. Vinc del món del cinema i la comunicació. Trobo injust que la societat s'hagi d'adaptar als capricis de la indústria i em sorprèn enormement que el cinema, la música, la literatura, etc. vegin Internet com un obstacle i no com el millor canal de distribució cultural que ha existit. Per això sóc Pirata. Em proposo per coordinar les moltes aportacions creatives que fan els Pirates. Hem d'aprofitar les noves tècniques en publicitat i comuniació per donar a conèixer el partit i el que proposa, tant a dins com fora d'Internet.
53
vots
implemented
Proposta (#11): Coordinador TIC - Dario Castañé
Escrit per jordixou el 19 Dec 10 a les 17:35.
Coordinador TIC - Dario Castañé

He format part de Pirates durant la campanya del 28-N, tant en la vessant de difusió per Internet com en la d'infraestructures, amb la remodelació de la pàgina web.

També soc creador de l'Actua i administrador d'algunes eines com el canal de Youtube, l'hemeroteca, etc.

La meva experiència professional és en el camp de les TIC, en l'àmbit de administració i gestió de sistemes informàtics.

La meva disponibilitat horària és per les tardes, a partir de les 19:00, però soc accessible per Internet les 24 hores si és necessari.
44
vots
implemented
Proposta (#14): Coordinador Territorial - Jordi Monteagudo
Escrit per ningu el 19 Dec 10 a les 17:39.
He estat candidat per Barcelona a les eleccions autonòmiques. He efectuat diverses tasques de difusió durant la campanya, tant a la creació i correcció de textos i altre material, com a algunes de les xerrades presencials.
Treballo des de fa deu anys a l'ensenyament públic; des del 2006, he participat en la difusió del programari lliure des de l'Ubuntu Catalan LoCo Team.
36
vots
closed
Solució #1: Secretària General - Ester Galimany
Escrit per capita el 19 Dec 10 a les 17:13.
Secretària General - Ester Galimany

Em presento com a candidata, per que crec que Pirates de Catalunya, és una opció totalment necessària per defensar els nostres drets, tant dins com fora de la xarxa. Vinculada a Pirates des de la seva creació, informatica de professió.
8
vots
closed
Solució #4: Secretària - Aida Regí
Escrit per capita el 19 Dec 10 a les 17:25.
Secretària - Aida Regí
14
vots
closed
Solució #5: Tresorer - Paco Lloret
Escrit per Romina el 19 Dec 10 a les 17:27.
Tresorer - Paco Lloret

Candidat a les eleccions autonòmiques de Barcelona. Relaciona amb el moviment Pirata des de 2007. Afiliat del Partido Pirata des de el 2007. Afiliat amb Pirates de Catalunya des de els seus inicis. Experiència administrativa en general (treballo d'auxiliar administratiu).
14
vots
closed
Solució #8: Portaveu - David Arcos
Escrit per Romina el 19 Dec 10 a les 17:32.
Portaveu - David Arcos
14
vots
closed
Solució #12: Coordinador RRPP - Jordi Soucheiron
Escrit per capita el 19 Dec 10 a les 17:37.
Coordinador RRPP - Jordi Soucheiron

Sóc enginyer informàtic per la UPC i tinc diversos anys d'experiència col·laborant en projectes de software lliure.
Dins del partit he estat ajudant en la campanya del 28N, he assistit a diverses xerrades, m'he encarregat de publicar articles al blog, a respondre emails de contacte, etc
29
vots
closed
Solució #13: Coordinador TIC - Xavier Vila
Escrit per Romina el 19 Dec 10 a les 17:37.
Coordinador TIC - Xavier Vila

Enginyer tècnic en Telecomunicacions. Treball en gestió, implantació i administració de projectes TIC amb grans clients i administracions públiques des de fa més de 7 anys.

Cap de llista per les eleccions autonòmiques de Barcelona. Membre del Core Team de Pirate Parties International fins a la seva fundació. Relacionat amb el moviment Pirata des de 2008. Afiliat del Partido Pirata Español des de el 2009. Afiliat amb Pirates de Catalunya des de els seus inicis.
43
vots
closed
Solució #15: Que cada candidat expliqui les seves motivacions
Escrit per belbosCk el 19 Dec 10 a les 19:14.
No totes les persones que podem votar en les eleccions a la Junta de Pirates estem al corrent de les aptituds dels candidats. I crec que, tant si ens acabem d'afiliar com si ja duem temps a Pirata.cat, caldria que cada candidat fes l'esforç d'explicar les seves motivacions. D'aquesta manera els que no els coneixem també els podríem donar el vot.

Recordo que la Junta de qualsevol partit polític hauria de representar tots els seus afiliats, no solament els afiliats que són els seus amics.

Tres minuts de redacció x candidat facilitaria la participació. No és això el que vol Pirata.cat?
31
vots
closed
Solució #16: Coordinador Territorial - Josep Sànchez
Escrit per papapep el 19 Dec 10 a les 19:33.
Candidat per Barcelona a les passades eleccions autonòmiques. He efectuat diverses tasques de difusió durant aquesta campanya, tant a la creació i correcció de textos, com a les xerrades presencials a diverses poblacions. També he col·laborat en l'àmbit de l'equip de Tecnologies de la Informació (TIC), ajudant a administrar l'eina que esteu emprant en aquest moment o creant el formulari d'afiliació.
Amb experiència en treball en equip de manera remota, i presencial, i provinent del món de les comunitats del programari lliure on brego fa anys, penso que el meu concepte de treball col·laboratiu pot ajudar a tirar aquest projecte endavant.
Laboralment sóc del sector tecnològic, però també tinc experiència en temes legals, comptables i de gestió pura.
8
vots
closed
Solució #18: Coordinador Creatius - David Esteve
Escrit per davidesteve el 22 Dec 10 a les 07:55.
Incorporat com afiliat i a llistes per Barcelona en els darrers comicis al Parlament.

La meva aportació passa per definir un marc estratègic perquè les diverses accions de comunicació que es generen amb tant enginy (i economia de mitjans) sumin en una direcció comuna. També sóc un perfil no tècnic i per això m'agradaria que potenciar una visió més àmplia del missatge Pirata, pq aquest arribés a tota la societat.

El meu perfil professional està totalment orientat a projectes de comunicació digital. Per abreujar: http://es.linkedin.com/in/davidesteve


Duplicades


Comentaris
belbosCk wrote on the 19 Dec 10 at 18:35
home, a banda dels noms, cognoms i càrrec al qual s'aspira trobo que falta molta informació per saber quis són cadascú. Així només els poden votar els coneguts.

jordixou wrote on the 19 Dec 10 at 18:53
Tots els que es presenten han estat persones que han treballat moltíssim en els últims mesos i són sobradament coneguts per tota la gent activa a les llistes de correu o que es passen per riereta.
Qualsevol persona que es presenta ha tingut la opció a posar un text explicant els seus trets característics, però ningú ho ha fet. Qualsevol persona més que es vulgui presentar ho pot fer.

belbosCk wrote on the 19 Dec 10 at 19:09
Els que ens hem incorporat més tard no estem al cas de les bios de ningú i, com pots comprendre, votar un nom és absurd. A mi em sembla que explicar una mica qui són no està de més, perquè es tracta que els càrrecs a la Junta els voti algú més que només els seus amics. No em sembla bé, Jordixou, que carreguis la responsabilitat de donar-se a conèixer damunt dels que acabem d'arribar. La responsabilitat de donar-se a conèixer és de cada candidat, no dels votants. O és que diràs això mateix o semblant (p.e, que les propostes eren a internet) a tota la gent que no ha votat Pirata.cat perquè no coneixia el partit?

Sis plau candidats, poseu les vostres bios o les raons per les quals creieu que sereu uns bons representants de TOTS els afiliats de Pirata.Cat.

Crec que la meva petició no és res de l'altre món.

ningu wrote on the 19 Dec 10 at 19:13
A tothoms qui s'ha presentat, si us plau, envieu un petit resum sobre qui, què, com i perquè i us provem d'editar l'entrada ;)

Per donar una mica de possibilitats, intentem publicar tothom qui sigui possible demà mateix!!!

Fiber wrote on the 19 Dec 10 at 19:26
Potser una eina que es podria utilitzar i que es "actualitzable al vol" es Formspring... ( http://www.formspring.me/ ) Obviament no hi ha obligatorietat pero molta gent igual no estem al tant de entre dues opcions per a un carrec que representa una o un altra...

Per exemple, un factor a tindre en compte es la compatibilitat horaria per fer feines de partit (rao numero 1 per la que ni em plantejo optar a res)

dario (Administrator) wrote on the 19 Dec 10 at 19:48
Aquí va la meva:

He format part de Pirates durant la campanya del 28-N, tant en la vessant de difusió per Internet com en la d'infraestructures, amb la remodelació de la pàgina web.

També soc creador de l'Actua i administrador d'algunes eines com el canal de Youtube, l'hemeroteca, etc.

La meva experiència professional és en el camp de les TIC, en l'àmbit de administració i gestió de sistemes informàtics.

La meva disponibilitat horària és per les tardes, a partir de les 19:00, però soc accessible per Internet les 24 hores si és necessari.

jordixou wrote on the 20 Dec 10 at 10:36
Doncs aquí va la meva:

Em dic Jordi Soucheiron. Sóc enginyer informàtic per la UPC i tinc diversos anys d'experiència col·laborant en projectes de software lliure.
Dins del partit he estat ajudant en la campanya del 28N, he assistit a diverses xerrades, m'he encarregat de publicar articles al blog, a respondre emails de contacte, etc

daniboinc wrote on the 20 Dec 10 at 21:27
De cara a la propera votació seria interessant obrir una idea per a cada càrrec, per que no surtin barrejats.

jordixou wrote on the 21 Dec 10 at 00:14
Potser si, així és una mica caòtic. Hem pagat la novatada


Post your comment
Contingut sindicat